Aankomende zondag Gluren bij de Buren Haarlem

0

Aankomende zondagmiddag 29 maart kan Haarlem zich voor de eerste keer opmaken voor van het woonkamerfestival Gluren bij de Buren.

In een totaal van 73 woonkamers, verspreid over de stad, vinden die middag voorstellingen plaats. Bijna alle artiesten zijn woonachtig in Haarlem en spelen in principe dus een thuiswedstrijd. Elke woonkamer is voor Gluren bij de Buren tussen 13:00 en 18:00 omgetoverd tot incidenteel podium waarbij de artiest op het vloerkleed speelt en het publiek plaatsneemt op de bank. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan 5 minuten fietsen van elkaar af liggen kunnen bezoekers meerdere voorstellingen bezoeken.

Alle optredens van Gluren bij de Buren zijn gratis te bezoeken maar het is mogelijk om na elk optreden een vrijwillige bijdrage te schenken. Uw bijdrage wordt gebruikt voor de realisatie van Gluren bij de Buren in 2016!

Via www.glurenbijdeburen-haarlem.nl is een overzicht te vinden waar er in welke wijk gegluurd kan worden. Het is ook mogelijk om via de website van Gluren bij de Buren je persoonlijke programma samen te stellen.

Gluren bij de Buren is een productie van Kultlab. Gluren bij de Buren was nooit mogelijk geweest zonder bijdragen vanuit de gemeente Haarlem, Rabobank Haarlem, Het Haarlemsche Muziekfonds en J.C. Ruigrok Stichting. IKEA voorziet alle woonkamers van koffie en thee voor de bezoekers. Daarnaast heeft de organisatie ontzettend veel te danken aan Haarlemse partijen als Gonnet26, Buuv, de Toneelschuur, Haarlem Effect en Dock Haarlem die het project een warm hart toedragen.

Huisregels
• De optredens vinden plaats tussen 13.00 en 18.00 uur
• Alle optredens zijn gratis, maar vrijwillige bijdrage is welkom
• Duur van een optreden is maximaal 30 minuten
• In alle wijken bent je in alle deelnemende woonkamers welkom
• Reserveren voor een bepaalde voorstelling is niet mogelijk
• Niet elke woonkamer is groot. het kan dus zijn dat een woonkamer vol is
• Vol is vol, maar… kijk op de plattegrond want de volgende woonkamer is een paar straten verderop
• De meeste artiesten treden drie keer op: je hebt dus meerdere kansen om ze te zien
• Het laatste nieuws (inclusief wijzigingen in het programma) kunt u vinden op www.glurenbijdeburen-haarlem.nl

 

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)