Pletterij JazzX-concert

0

Op zondagmiddag 29 maart start in de Pletterij in Haarlem een serie luisterconcerten uitgevoerd door jonge, talentvolle musici.

Lionsclub Velsen wil door organisatie van kleinschalige concerten getalenteerde jazzstudenten helpen met een kickstart van hun carrière. In 2015 start een serie luisterconcerten in de Pletterij. Een keer per maand op de zondag namiddag een jazz-event voor €10.

De eerste in de reeks is Matster. Dit trio rond slagwerker / componist Mats Voshol heeft zijn wortels in de jazz, en wordt – ondanks de sterke beat – vaak omschreven als melancholisch, sterk visueel en ‘grooving’.

Mats Voshol ontmoette bassist Bram Wassink en toetsenist Julian Shneemann op het Amsterdamse conservatorium. Mats: ‘Ik denk dat alle muziek al bestaat. Het moet alleen nog in nieuwe patronen worden geplaatst. Door het verzamelen van ideeën, geluiden, stemmingen en herinneringen probeer ik die patronen te vinden’.

After Party
De formule van de JazzX-concerten is: een uurtje grooving jazz en daarna tijdens de borrel een persoonlijk interview met de getalenteerde musici over hun ambities en plannen. Vanaf 18.30 uur kunnen de liefhebbers genieten van een smakelijke vegetarische maaltijd voor € 7.50.

Info
Zondag 29 maart, aanvang 16.00 uur.
Toegang € 10,00, jonger dan 25 € 7,00. Geen pinautomaat aanwezig.
Reserveren is gewenst, via reserveren@pletterij.nl, of bel 023 542 35 40.
De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX in Haarlem.
Voor meer informatie: www.pletterij.nl.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)