WhatsApp stoppen of doorgaan?

1

Gemeente Haarlem is al enige tijd bereikbaar via WhatsApp voor korte eenvoudige vragen. Maar nu overweegt de gemeente om te stoppen met WhatsApp vanwege de privacybescherming. Graag hoort de gemeente van u wat u daarvan vindt.

Gemeente Haarlem overweegt dus om vanwege de privacybescherming te stoppen met het Haarlemse WhatsApp-account. We horen graag hoe u als inwoner hier naar kijkt en willen u daarom vragen deze vragenlijst in te vullen. Het invullen neemt een paar minuten in beslag. Uw mening nemen we mee in onze beslissing over de toekomstrichting van het Haarlemse Whatsapp-account.

Op dit moment gaat het alleen over de vraag of WhatsApp in gebruik blijft voor eenvoudige vragen van bewoners. Komend jaar beraadt de gemeente zich over de andere social mediakanalen, zoals Facebook, Instagram en Twitter.

Meedoen kan nog tot en met 13 januari 2020. De uitslag van de enquête komt op de website van de gemeente.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)

1 REACTIE

  1. Die privacywetgeving is in dit geval onzin. De bewoner wil juist direct in contact komen! Of geeft het de gemeente te veel rompslomp ofwel kunnen ze het wel waarmaken en stoppen ze daarom?

Comments are closed.