Kaartverkoop Pinksterraces van start met Early Bird korting

0

Op woensdag 8 april startte de voorverkoop van de Pinksterraces op Circuit Park Zandvoort. Tijdens de Pinksterraces, geprogrammeerd op zaterdag 23 en zondag 24 mei, staat een internationale line-up van zes autosportklassen op het racemenu.

Voor de vroege beslisser heeft Circuit Park Zandvoort bij de start van de voorverkoop een extra cadeau: een fikse korting van maar liefst vijftig procent op de reguliere kassaprijzen.

De internationale Pinksterraces vinden dit jaar plaats op 23 en 24 mei. In tegenstelling tot voorgaande jaren wordt er dus niet op tweede pinksterdag geracet. Waar de afgelopen jaren de zondag een rustdag was, zal ditmaal zondag 24 mei een dag vol autosport zijn. De hoofdrol in het sterke autosportprogramma is voor de Competition102 GT4 European Series, waarbij een zeer competitief startveld met krachtige GT4 bolides aan de start verschijnt. Ook een aantal succesvolle Nederlandse coureurs, waaronder Ricardo van der Ende en Duncan Huisman neemt deel aan de races. Het raceprogramma wordt verder omlijst door een vijftal andere series.

Vanaf woensdag 8 april kunnen toegangskaarten voor de Pinksterraces besteld worden in de online voorverkoop via de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl). Tot en met zondag 12 april biedt Circuit Park Zandvoort een speciale Early Bird korting van maar liefst 50% korting op de verschillende toegangskaarten. Een duinkaart voor zondag 24 mei kost tijdens de Early Bird actie slechts € 6,25 (originele kassaprijs € 12,50), terwijl een paddock kaart met geldigheid tijdens het hele weekend al voor € 12,50 verkrijgbaar (originele kassaprijs € 25,00). Een volledig prijzenoverzicht is te vinden op de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl).

- Advertentie -