Agenten gewond bij aanhouding na inbraak

0

In de nacht van dinsdag op woensdag rond 03.15 uur heeft de politie twee Haarlemmers van 20 en 23 jaar aangehouden op verdenking van inbraak en mishandeling.

Er kwam een melding binnen bij de politie dat er mogelijk een inbraak had plaatsgevonden aan de Hendrik Figeeweg en dat er twee personen in een auto ervandoor gingen. Agenten troffen de auto aan op de Bertha von Suttnerstraat en hielden de auto staande. De agenten gingen over tot aanhouding en de twee verdachten verzetten zich hevig. Beide agenten raakten hierbij gewond.

De verdachten vluchtten vervolgens een woning in de Bertha von Suttnerstraat in. Eén van de verdachten, een 23-jarige Haarlemmer, kon hier worden aangehouden. Enige tijd later zagen agenten de tweede verdachte lopen, een 20-jarige Haarlemmer. Ook hij kon worden aangehouden.

Beide Haarlemmers zijn ingesloten en de politie heeft onderzoek ingesteld. De politieagenten zijn voor hun verwondingen behandeld in het ziekenhuis. Zij maken het naar omstandigheden goed.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)