Kermis in Haarlem

0

Vandaag is het weer Koningsdag. Een dag vol markten, feesten en gezelligheid.

Een kermis hoort ook bij Koningsdag. We hebben al heel wat foto’s op de site geplaatst met als onderwerp kermis en de opbouw hiervan. Ieder jaar maakt Clifford Smit leuke video’s van de aankomst, opbouw, draaien, afbouw en vertrek van de Haarlemse kermissen. Bijgaand een greep uit de vele video’s die Clifford dit jaar maakte van de Haarlemse kermissen.

Wil je nog meer video’s van Clifford over de Haarlemse kermissen zien, kijk dan hier!

- Advertentie -
Vorig artikelTentoonstelling ‘Het grid ontgroeid’
Volgend artikelLeer ontwerpen voor de 3D-printer in drie dagen
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.