Gratis proefles van de schrijfcursus ‘Durf te schrijven!’

0

Twijfel je eraan of de cursus ‘Durf te schrijven!’ van Willemien Spook iets voor je is, dan bestaat er de mogelijkheid om op zondag 6 september van 13:30 – 15:30 uur een gratis proefles te volgen in de Bibliotheek Heemstede, Julianaplein 1 te Heemstede. Wil je zeker zijn van een plek meld je dan gelijk online aan via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

De volledige cursus van 6 lessen start op woensdag 30 september. Je maakt op een speelse manier kennis met genres, schrijftechnieken en verschillende stijlen. Het gaat hierbij niet over grammatica of mooi klinkende zinnen, maar over schrijven als middel om iets te vertellen in een vorm die bij je past. Samen met andere mensen schrijven is bovendien leerzaam en stimulerend voor je eigen schrijfontwikkeling.

De cursusdata zijn: 30 september, 7, 14, & 28 oktober en 4 en 11 november.

Demonstraties en workshops
Aan het eind van de zomer gaat op 6 september de Bibliotheek Heemstede (Julianaplein 1) weer open op zondag met een gratis feestelijk en informatief programma van 12:00 – 16:00 uur. Wat kun je deze dag allemaal doen naast boeken lenen, kranten en tijdschriften lezen, internetten en een proefles volgen?

Programma

  • 3D-printen: van 12:00 – 16:00 uur een doorlopende demonstratie voor iedereen
  • Mediacafé: van 12:30 – 14:30 uur geeft een mediacoach antwoord op al je vragen over nieuwe media
  • Workshop haken: van 12:30 – 14:30 uur geeft haakster Gertie van der Weiden tips en trucs aan kinderen vanaf 10 jaar
  • Peuterbieb: van 15:00 – 16:00 uur samen luisteren naar een verhaal en daarna zingen en dansen met juf Mara. Voor peuters en hun (groot)ouders.

Info
Zondag 6 september, van 12:00 – 16:00 uur, demonstraties en workshops
Zondag 6 september, van 13:30 – 15:30 uur, proefles creatief schrijven
De Bibliotheek Heemstede, Julianaplein 1 te Heemstede
Alle demonstraties en workshops zijn gratis bij te wonen

- Advertentie -