Gratis entree bij Zandvoort Masters Weekend

0

Op 18, 19 en 20 september worden racefans getrakteerd op een sterk internationaal autosport evenement op Circuit Park Zandvoort: het Zandvoort Masters Weekend. Drie rijkelijk gevulde dagen met hoogwaardige autosport staan op het programma, met hoofdrollen voor de competitieve ADAC GT Masters en de 25e editie van de beroemde Masters of Formula 3. Extra interessant is dat fans GRATIS duinkaarten kunnen downloaden. Daarnaast zijn paddock- en tribunekaarten vanaf heden te bestellen in de online voorverkoop.

Zandvoort Masters 2014.Fotografie: Essay Produkties, Chris Schotanus.
Zandvoort Masters 2014.Fotografie: Essay Produkties, Chris Schotanus.

Met het Zandvoort Masters Weekend kunnen autosportliefhebbers en enthousiaste families genieten van een all-round autosport-evenement. Eén van de hoofdacts wordt vervuld door de Masters of Formula 3. De wedstrijd, die voor de 25e maal verreden wordt, staat hoog aangeschreven in de internationale autosport. Immers maakten winnaars als David Coulthard, Jos Verstappen, Tom Coronel, Lewis Hamilton en Nico Hulkenburg, dankzij hun Masters-zege, een flinke stap voorwaarts in hun autosport carrières.

Ook de winnaar van 2014, niemand minder dan Max Verstappen, heeft mede dankzij de winst op Zandvoort, de sprong naar de Formule 1 kunnen maken. Op 18, 19 en 20 september zullen verschillende internationale F3-coureurs strijden om de Masters-titel. Allen met gelijkwaardige Formule 3 bolides.

De ADAC GT Masters vormen de andere hoofdact. Een donderend spektakel kan daarbij verwacht worden met verschillende GT3 supercars. Geweldige krachtpatsers, met maximaal 600 pk, als de Audi R8, BMW Z4, Mercedes SLS en Porsche 911 nemen het op tegen brullende GT-bolides zoals de Lamborghini Gallardo, Corvette Z06, Nissan GT-R en Bentley Continental.

Meer dan twintig ADAC GT Masters-auto’s strijden tijdens het Zandvoort Masters Weekend om de GT3 zege, met een wedstrijd op zaterdag en een tweede manche op zondag.

Naast de ADAC GT Masters en Masters of Formula 3 zullen nog vier andere raceseries in actie komen.

Gratis entree
Het Zandvoort Masters Weekend biedt niet alleen een aantrekkelijk raceprogramma, ook de toegangsprijzen zijn zeer aantrekkelijk. Zo kunnen fans en gezinnen vanaf nu via www.circuit-zandvoort.nl gratis duinkaarten downloaden, die het hele weekend geldig zijn en toegang geven tot het duingebied van Circuit Park Zandvoort. Vanaf deze ‘natuurlijke tribunes’ is de actie op zeer bijzondere wijze van dichtbij te volgen.

Bezoekers die ook een kijkje willen nemen in de paddocks om daar de racebolides van dichtbij te aanschouwen, of die plaats willen nemen op de overdekte hoofdtribune, kunnen een dagkaart aanschaffen vanaf € 20,00 (kinderen van 4 tot 12 jaar ontvangen 50% korting). Weekendkaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 30,00, inclusief toegang tot het dak van het pitsgebouw. Toegangsbewijzen voor het Zandvoort Masters Weekend kunnen vanaf heden gekocht worden via www.circuit-zandvoort.nl.

- Advertentie -