Cadeaus voor Syrische vluchtelingkinderen

0

Met Edukans Schoenmaatjes versier en vul je een schoenendoos met schoolspullen en speelgoed voor een kind in een arm land. Dat persoonlijke cadeau gaat bijvoorbeeld naar kinderen van Syrische vluchtelingen in tentenkampen in Noord-Irak of naar weeskinderen in Ghana.

Voor de kinderen die de schoenendoos ontvangen is dit vaak het enige cadeau dat ze ooit krijgen. Ze zien het als een schatkist en waarderen het enorm!

Vlakbij inleveren
Nieuw is dat in oktober en november 1300 DHL Parcelshops open zijn voor particulieren die meedoen met Edukans Schoenmaatjes! Je kunt nu altijd vlakbij jouw versierde en gevulde schoenendoos inleveren.

Geef schoolspullen en speelgoed
Edukans is de énige ontwikkelingsorganisatie die zich puur en alleen richt op onderwijs. Nick en Simon zijn ambassadeurs van Edukans en deelden zelf schoenendozen uit in Kenia. Zij zeggen over deze actie: ”Voor kinderen die een schoenendoos krijgen, gaat een wereld open. Voor het eerst hebben ze hun eigen schoolspullen en speelgoed. En jij kunt daarvoor zorgen!”

Kijk op edukans.nl/schoenmaatjes voor meer info.

Haarlemse DHL Parcelshops zijn hier te vinden.