Groene Open Dag Najaarseditie l Plantenasiel Haarlem & DOCK Haarlem

0

Op zaterdag 7 december 2019 organiseert het Plantenasiel van 11:00 – 14:00 uur samen met DOCK Haarlem een Groene Open Dag in wijkcentrum Alleman in Haarlem Oost. Een dag in het teken van groen en van duurzaamheid. En van plezier in planten.

Naomi de Bruine en Marije Franken zijn studentes die hun liefde voor planten willen delen. Zij startten samen het Plantenasiel Haarlem. Zij verzorgen planten die zij krijgen van eigenaren bij wie de planten thuis niet meer verder groeien of in de weg staan.

Al een dik half jaar staan de planten in wijkcentrum Alleman aan de Jan Sluijterslaan 11 in Haarlem Oost. Naomi en Marije verzorgen gedoneerde plantjes, bieden gezonde planten ter adoptie aan via Facebook, verzorgen workshops en kletsen heel wat af over de planten.

Op donderdagavond van 19:00 – 21:00 uur én iedere eerste zaterdagochtend van de maand van 10:00 tot 13:00 uur is het plantenasiel open en zijn Naomi en Marije aanwezig.

Zaterdag 7 december najaarseditie Groene Open Dag
Op zaterdag 7 december organiseren de dames van het Plantenasiel en van DOCK samen een open dag van het Plantenasiel in Alleman. Met een markt met zelfgemaakte hapjes, kunst en groen. En met activiteiten. Ook voor kinderen! Wie net zo enthousiast is als zij zijn, is van harte welkom. Neem uw binnen- en buitenplanten en stekken mee voor de stekjesruil.

Op www.plantenasielhaarlem.nl vindt u alle informatie over het Plantenasiel en de Groene open Dag.