Kom ook helpen op de Texelse Natuurwerkdagen

0

Vind jij het leuk om lekker buiten bezig te zijn? Handen uit de mouwen en ondertussen genieten van een mooi stukje natuur? Geef je dan op voor de Texelse Natuurwerkdagen van Nationaal Park Duinen van Texel op zaterdag 24 oktober en zaterdag 7 november. Profiteer van aantrekkelijke arrangementen en aanbiedingen. Zo combineer je inspanning met ontspanning!

De natuur op Texel kan best wat extra handjes gebruiken. Er is genoeg te doen. Gezamenlijk gaan we aan de slag om bomen die niet in het duingebied thuishoren te verwijderen. Lekker spitten, zagen, knippen en opruimen. Zo zorgen we ervoor dat de Texelse duinen mooi en aantrekkelijk blijven. Iedereen kan meehelpen: jong en oud, groot en klein.

Natuurlijk gaan we niet de hele dag aan het werk; er blijft tijd genoeg over voor ontspanning. Nationaal Park Duinen van Texel organiseert op en rond de Natuurwerkdagen diverse leuke activiteiten waaraan je gratis of met korting kunt meedoen.

Zin om mee te helpen? Kijk dan snel op www.npduinenvantexel.nl en boek een van die aantrekkelijke Natuurwerkdag-arrangementen bij een van de vele gastheren uit het NP Duinen van Texel! Maak er een gezellig weekend van.

Wil je alleen meehelpen? Dat kan natuurlijk ook. Op onze website vind je meer informatie over de startpunten en aanvangstijden.

We gaan aan de slag in de Bleekersvallei en verzamelen om 10.00 uur bij Strandslag Paal 15. Er staat van alles op het programma, maar we creëren vooral een ontspannen en gezellige sfeer.

Iedereen werkt in z’n eigen tempo. Elk extra ‘handje’ is tenslotte welkom. In samenwerking met Staatsbosbeheer en Ecomare hebben we een afvalopruimactie, diverse belevingsactiviteiten voor jong en oud en verwijderen we opslag van dennen en berken. We werken tot 13.00 uur.

- Advertentie -