Haal meer uit LinkedIn

0

In deze praktische workshop ga je onder leiding van Diederik Kolb van www.sollicitatietraining.com aan de slag om je LinkedIn-profiel professioneel vorm te geven. Je leert de juiste woorden te gebruiken zodat je wordt gevonden, je leert alles over groepen, het uitbreiden van je netwerk en het vinden van vacatures.

De workshop vindt plaats op donderdag 12 november van 19:30 – 21:30 uur in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32). De toegangsprijs bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl. Let op: je bezit al een LinkedIn-profiel.

Of je nu werkloos bent geraakt of toe bent aan iets anders, het krijgen van een nieuwe baan begint met een sollicitatietraject. De Bibliotheek Zuid-Kennemerland helpt je daarbij. We bieden je de komende periode ook nog de volgende workshops aan die je helpen bij het vinden van een nieuwe job.

  • Welke baan past bij mij
  • Kleding als visitekaartje

Info
Donderdag 12 november, van 19:30 tot 21:30 uur
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
€ 7,50; niet-leden betalen € 10,-

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelLeonardo da Vinci komt naar Teylers Museum
Volgend artikelWandeltocht met uitleg op buitenplaats Leyduin
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.