Bestel voor 10 december hout uit buitenplaats Leyduin voor uw kachel

0

Zaterdag 12 december tussen 10.00 en 15.00 uur kunt u hout afkomstig uit onderhoud van bomen aan buitenplaats Leyduin kopen en ophalen. U moet dan voor 10 december de bestelling mailen aan boswachter Jeroen Engelhart van Landschap Noord-Holland: j.engelhart@landschapnoordholland.nl. Ophalen kan bij de Zwarte Schuur op de buitenplaats.

U kunt het hout naar uw auto vervoeren in een door ons beschikbaar gestelde kruiwagen. Eén kruiwagen vol hout kost € 5,- . Maximaal 4 kruiwagens per auto.

Wat zal uw kachel daar mooi op branden! U bent er natuurlijk welkom om ook nog een fijne wandeling in het fraaie bos te komen maken.

Zo komt u er
Neem de ingang naar Leyduin aan de Leidsevaartweg tussen nummer 49 en 51 in Heemstede en rijd voorbij de parkeerplaats. U mag alleen op 12 december stapvoets langs de parkeerplaats de bocht naar rechts nemen. Volg dan de route naar het Koetshuis. De afhaalplek is de Zwarte Schuur. Deze passeert u al na enkele minuten aan uw rechterhand.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)