De Grote Sinterklaas Quiz

0

Op vrijdag 4 december – aanvang 20:30 uur organiseert Café El & Ben aan de Krocht 2 in Haarlem De Grote Sinterklaas Quiz.

Weet jij alles van Sinterklaas en zijn Pieten? Speel dan mee met de Grote Sinterklaas Quiz bij Café El & Ben. Voor iedereen ligt een pakje klaar! Teams van 2 personen, deelnamekosten € 2,50 per persoon. Aanmelden aan de bar, 023-5310116 of info@cafeelenben.nl.

Café El & Ben
Krocht 2
2011 PT Haarlem
www.cafeelenben.nl

- Advertentie -
Vorig artikelPletterij Cinema Club december 2015
Volgend artikelPearle Haarlem deelt gratis vuurwerkbrillen uit
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.