Op de kerstkiek met PostNL

0

Wat is kerst zonder een mooie kerstkaart? Een stuk minder gezellig. Daarom is PostNL de komende 2 weken op 25 locaties in heel Nederland aanwezig met speciale kerstkaartpromotieteams. Voorbijgangers kunnen daar in een vrolijke kerstsetting een persoonlijke kerstkaart met foto laten maken.

Speciaal ontworpen kerstkaart
Van donderdag 7 t/m dinsdag 18 december staan de kerstkaartenpromoteams van PostNL – bestaande uit 2 fotografen en 2 promotiemedewerkers – in 25 winkelcentra en treinstations. Voorbijgangers kunnen daar met allerlei vrolijke kerstaccessoires een foto laten maken. Die foto wordt vervolgens op een speciale kerstkaart geplakt, ontworpen door Hallmark. De persoonlijke kerstkaart is hierna klaar om te versturen, heeft alleen nog een decemberzegel nodig. Immers, een mooi gebaar verdient een mooie zegel.

Waar en wanneer aanwezig
Zondag 9 december, 11.00-17.00 uur: winkelcentrum Schalkwijk, Haarlem
Zaterdag 15 december, 11.00-17.00 uur: winkelcentrum Vier Meren, Hoofddorp

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)