Verdachte van autobrand aangehouden dankzij getuige

2

Op de Wateringweg in Haarlem heeft op woensdagmiddag een autobrand plaats gevonden welke bleek te zijn aangestoken.

Rond 16.00 uur zag een oplettende getuige vanuit zijn ooghoeken een steekvlam van buiten komen. De getuige zag dat er een man achter het voertuig vandaan sprong en dat zijn broekspijp in brand stond. Hij probeerde de vlammen van broek te slaan en stapte vervolgens op de fiets.

De getuige twijfelde geen moment en besloot om met een collega achter de man aan te gaan. Na een korte achtervolging benaderde de getuige de man. De man bedreigde de getuige hierbij met een kettingslot. De politie werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse.

De politie kon de 48-jarige man aanhouden waarna hij werd overgebracht naar het bureau.

2 REACTIES

  1. Zooo. Dus dan mag je wel dreigen met een kettingslot😋 maar ehh. Hopelijk geeft die de rest ook toe. En dan wil ik m ook nog wel even spreken over mijn auto..

Comments are closed.