Oproep: Stemacteurs en onderzoeksjournalisten gezocht

0
Ingekleurde portretten in de tentoonstelling ‘De Vele Gezichten van Vrouwen in Verzet’. Fotografie: Mark Kohn.
Ingekleurde portretten in de tentoonstelling ‘De Vele Gezichten van Vrouwen in Verzet’. Fotografie: Mark Kohn.

Ben jij tussen de 17 en 25 jaar en heb je interesse in geschiedenis en theater? Schrijf je in en werk mee aan een nieuwe audiotour door Haarlem, over de tentoonstelling ‘De Vele Gezichten van Vrouwen in Verzet’ van het Noord-Hollands Archief.

Samen met een team van professionals werk je aan het uitschrijven en opnemen van de audiotour. Door mee te doen krijg je de kans om je te verdiepen in de verhalen van verzetsvrouwen, en om deel te nemen aan workshops om je schrijf- en acteervaardigheden te vergroten. Op 4 mei zal de audiotour in première gaan, in het kader van de Nationale Dodenherdenking en het Theater Na de Dam.

Heb jij interesse om mee te doen? Schrijf je dan vóór 15 februari in door een korte motivatie te sturen naar info@vrouweninverzet.nl! De planning van workshops en opnamedagen vind je op de website van het Noord-Hollands Archief: www.noord-hollandsarchief.nl.

 

 

 

 

 

 

- Advertentie -