Word een betere dichter

0

Workshop in de Bibliotheek Haarlem Centrum

Schrijf je gedichten en wil je je techniek verbeteren? Kom dan naar de workshop poëzieschrijven van dichter Lucas Hirsch op donderdag 28 januari, van 20:00 – 22:00 uur, in de Bibliotheek Haarlem Centrum (Gasthuisstraat 32).

Hirsch bespreekt de drie door jou ingezonden gedichten en geeft feedback en tips. Ook kun je je beste gedicht voordragen en je voordrachttechniek verbeteren. Stuur je beste drie gedichten voor 21 januari naar janneke.elderbroek@bibliotheekzuidkennemerland.nl. De toegangsprijs voor de workshop bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-. Reserveer je kaartje online via www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Lucas Hirsch (1975) is de huisdichter van Museum De Hallen te Haarlem. Zijn debuutbundel ‘Familie gebiedt’ verscheen in 2006 bij Uitgeverij De Arbeiderspers, waar ook de opvolgers ‘tastzin’ (2009) en ‘Dolhuis’ (2012) werden uitgegeven. In oktober 2015 verscheen zijn vierde dichtbundel ‘Ontsla me van alles wat ik liefheb’. Hirsch is de oprichter van het Haarlemse literaire productiebureau Kleine Revolutie Producties, waarmee hij onder meer het jaarlijkse poëziefestival Dichters in Elswout organiseert.

Info
Workshop: Donderdag 28 januari, van 20:00 – 22:00 uur
Opsturen gedichten: voor 21 januari
De Bibliotheek Haarlem Centrum, Gasthuisstraat 32 te Haarlem
De toegangsprijs voor de workshop bedraagt € 7,50; niet-leden betalen € 10,-

Meer informatie: www.bibliotheekzuidkennemerland

- Advertentie -