Roads Print en Pixels opent deuren aan Nassauplein

0

Grafisch bureau en printsthop Roads Print en Pixels is verhuisd naar Nassauplein 4-6 in Haarlem. De sociale firma nodigt geïnteresseerden uit voor de feestelijke opening op donderdag 25 februari.

P&P voorgevelRoads Print en Pixels is niet een doorsnee bedrijf. Het grafisch bureau begeleidt mensen uit de GGZ of verslavingszorg bij hun dagbesteding of re-integratie naar werk. Het team bestaat uit circa 85 cliënten in verschillende stadia van hun traject. Vakbegeleiders ondersteunen hen bij het opbouwen van vakkennis en het (weer) leren functioneren in een professionele werkomgeving.

Zes weken lang is er hard gewerkt om het oude gebouw van de Kamer van Koophandel om te bouwen naar een prachtige nieuwe werkplek voor het team. Er is ruimte genoeg voor het huidige team en nieuwe medewerkers die hier willen re-integreren of een dagbesteding zoeken. Klanten kunnen op de nieuwe locatie als vanouds terecht voor vormgeving en drukwerk in alle soorten en maten. Van complete huisstijlen tot visitekaartjes, brochures, raamstickers, textielbedrukking en meer.

Met het nieuwe pand hoopt Roads Print en Pixels te kunnen groeien als sociale firma. “Onze cliënten hebben hier alle ruimte om te bouwen aan hun eigen toekomst en die van ons bedrijf”, aldus teamleider Maartje Verkerk.

Op 25 februari is de officiële opening van Roads Print en Pixels. Vanaf 16.30 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe pand en meer te horen over de werkwijze van Roads Print en Pixels als sociale firma.

- Advertentie -