Buurthuis SamenMetDeBuurt Haarlem organiseert Brei-Wedstrijd

0

Brei je zelf of ken je iemand die graag breit? Geef je op bij het buurtcentrum (uiterlijk 7 februari), je hebt dan een maand de tijd om een prachtige muts te breien met het thema Beestenboel!

De Muts moet door jou zelf gebreid zijn! (kinderen mogen wel hulp krijgen van ouders/oma’s maar het moet wel jouw eigen creatie zijn). De jury houdt rekening met brei-ervaring. Niet alles aan de muts hoeft gebreid te zijn, maar het merendeel wel. Ga zo creatief mogelijk aan de gang met kleur, vorm en patronen. Er worden verschillende leeftijdscategorieën gemaakt, dus er zijn ook verschillende prijzen voor elke categorie.

Bij de prijsuitreiking op zaterdag 12 maart om 11:00 uur wordt je muts beoordeeld door de jury en kun je leuke Brei-prijzen winnen! De mutsen worden geschonken aan vluchtelingenwerk in Haarlem

Info
Geef je op door een e-mail te sturen naar info@samenmetdebuurt.nl, bel 06-18667642 of kom langs bij het centrum! Vermeld bij de inzending duidelijk je naam, leeftijd, email-adres, telefoonnummer en hoelang je al breit!

Inschrijven kan tot 7 februari. Het inleveren van de muts kan op 10 maart bij het buurtcentrum tussen 10:00 en 20:00 uur

- Advertentie -