Dronken bestuurder aangehouden

0

In de nacht van zondag op maandag kreeg de politie melding dat een man tegen de deuren van een parkeergarage aan de Raaks zou trappen. Ter plaatse troffen zij in de garage een man aan die net in zijn auto was gestapt en weg wilde rijden.

De bestuurder, 56-jarige man uit Spaarndam, bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Bovendien bleek in 2009 zijn rijbewijs ongeldig te zijn verklaard. Ook was de man al eerder bekeurd wegens het rijden onder invloed.

De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor het afleggen van een ademanalyse. De man werkte hieraan niet mee en probeerde zelfs het ademanalyseapparaat van een tafel te trekken.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt wegens het weigeren van de ademanalyse en het rijden met een ongeldig verklaard rijbewijs.

- Advertentie -