Aanhouding wegens mishandeling

0

In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie in Haarlem een 43-jarige man uit Zandvoort aangehouden wegens mishandeling van een 42-jarige man uit IJmuiden.

Nadat het slachtoffer op het Stationsplein in een bus was gestapt, werd hij hard op zijn hoofd geslagen door een onbekende man. De buschauffeur was getuige van de mishandeling en waarschuwde de hulpdiensten. Ambulance en politie waren snel ter plaatse waarna het slachtoffer door de medewerker van de ambulance werd nagekeken. De man werd voor behandeling naar de huisartsenpost gebracht.

Agenten stelden een zoektocht in naar de dader en troffen rond 01.15 uur in het Kenaupark een man aan die aan het signalement voldeed. De 43-jarige man uit Zandvoort is meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

- Advertentie -