Dopper sleept Marketing Next Awards in de wacht

0

Dopper heeft de Marketing Next Award gewonnen. Dat is 31 maart bekendgemaakt tijdens de Dutch Marketing Awards 2016. De prijs wordt toegekend aan een organisatie die in de afgelopen jaren, door de inzet van slimme marketing, heeft laten zien succes te kunnen kapitaliseren.

Andere finalisten waren Travelbird en Hello Fresh. De jury was zeer onder de indruk van Dopper: ‘Er zijn veel waterflessen maar Dopper is de enige die er echt uitspringt. Een mooi voorbeeld hoe je een massaproduct kan worden zonder massamedia te gebruiken. Meer dan 1,3 miljoen flessen verkocht Dopper al en de hoofdrol die daarbij voor marketing was weggelegd is evident: “The bottle is the message” en daarmee maakt Dopper duurzaamheid aantrekkelijk.’

Over Dutch Marketing Awards
Op 31 maart vond het grootste marketingfeest van Nederland plaats. Met maar liefst 400 marketeers was de tweede editie van de Dutch Marketing Awards opnieuw een groot succes voor de organisatie. Dutch Marketing Awards is een samenwerking tussen Nima, PIM en Adfo Groep ondersteund door MEC en Marketing Associatie Nederland.