Pletterij Jongerendebat en boekpresentatie

0

Hoe staan jongeren van nu in de wereld en welke vaardigheden hebben ze nodig om hun wensen in vervulling te laten gaan? Aik Kramer schreef er een boek over: SKILZZ. Een boek gebaseerd op 10 jaar coach-ervaring. Een tipje van de sluier: het boek handelt niet alleen over het belang van doelen stellen, maar ook over de kunst om deze doelen te bereiken!

Op woensdag 9 november wordt in de Pletterij het nieuwe boek van Aik Kramer, Skilzz feestelijk gepresenteerd. Daaraan voorafgaand een debat over jongeren van nu en hun leefwereld MET JONGEREN.

Aik Kramer, auteur, jongerencoach en eigenaar van coachingsbureau Generation Why legt uit waarom hij het boek SKILZZ heeft geschreven. Hij vertelt welke negen thema’s hij in het boek aansnijdt. Ook zet hij de jongeren die aan het boek hebben meegewerkt in het zonnetje. Daarna wordt het boek op ludieke wijze gelanceerd, onder meer met de rector van een Haarlemse middelbare school.

Natuurlijk eindigt de avond met een gezellige borrel en muziek. We weten dan wat in het leven belangrijker is: Motivatie of Talent!

Boeken met korting en gratis boeken voor scholen

De prijs van het boek in de winkel is € 32,50. Alleen op deze avond kunnen bezoekers voor de helft van de boekhandelsprijs een boek aanschaffen (één boek per persoon). Bovendien: elke vertegenwoordiger van een scholengemeenschap krijgt het recht op vijf gratis boeken onder de voorwaarde dat de boeken worden uitgedeeld aan leerlingen die beloven het boek te lezen en in de eerste helft van december hun mening te geven tijdens een gesprek met de auteur.

Info
Woensdag 9 november.
De toegang is gratis, de avond begint om 20.00 uur De Pletterij is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX Haarlem.