Ingezonden foto’s: SundayFair in Beverwijk

0

Op zondag (11-12-2016) was Peter Hulscher bij de SundayFair in Beverwijk en maakte onderstaande foto’s:

foto’s.

 

> Volgt u Haarlem updates al op Facebook? Nee? Klik dan nu hier!

Delen
Vorig artikelStadsjutter en Kersthut beste Haarlemse kerstkramen 2016
Volgend artikelweerverwachting voor 13 en 14 december 2016
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.