Stadsjutter en Kersthut beste Haarlemse kerstkramen 2016

0

Het afgelopen weekend was de binnenstad van Haarlem omgetoverd tot één grote kerstmarkt. De 300 prachtige kerstkramen werden zowel op zaterdag als zondag beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit: Centrum Manager, Fred Postma, directeur Haarlem Marketing, Esther Brasser, evenementenmanager, Chantal Baas, de Haarlemse edelsmid Marijke Mul en mede organisator Marwa Jaafar.

De kwaliteit was hoog en de ondernemers hadden erg hun best gedaan om een feestelijke uitstraling aan hun uitstalling te geven. Uiteindelijk was de jury unaniem van menig dat ‘Stadsjutter’ op zaterdag de allerbeste was. Volgens de jury, centrummanager Fred Postma, Marijke Goudsmit en Marwa Jaafar, op de zondag kon de ‘Kersthut’ met de eer strijken. De jury was van mening dat deze vrolijke Gluhweinverkoper helemaal voldoet aan de unieke sfeer van het kerstweekend in de binnenstad van Haarlem.

Kerstmarkt één van de grootste en gezelligste kerstmarkten in Benelux
De kerstmarkt Haarlem was ook dit jaar weer een groot succes. Het was druk, maar aangenaam gezellig in de binnenstad. De kwaliteit van de kramen wordt elk jaar groter en het aantal bezoekers neemt elk jaar toe. Ook het straatje van Emma op zaterdag en het winterbierfestival waren verrijkende activiteiten en zetten Haarlem fantastisch op de kaart.