Familievoorstelling Liefde in de Stadsschouwburg Haarlem

0

Op zondag 8 januari 2017 (14:30 uur) speelt Maas theater en dans de voorstelling Liefde (8-88 jaar) in de Stadsschouwburg in Haarlem.

Regisseur Moniek Merkx maakt een uitbundig fysiek spektakel: hartverwarmend danstheater voor de hele familie. De voorstelling reist tot en met 8 april 2017 door het land. Van de makers van Alice in Wonderland (Gouden Krekel 2016 voor decor).

Liefde: Hartverwarmend danstheater voor iedereen van 8-88
In een energiek, fysiek spektakel volgen we acht jonge performers op zoek naar liefde. Een groep kinderen die langzaam opgroeit, met vallen en opstaan. Alle seizoenen van de liefde komen langs: zonnig en stormachtig, sprookjes- en kalverliefde, wilde en verstilde liefde. Iedere leeftijd krijgt een eigen kleur. Dompel je onder in deze feestelijke en kleurrijke mix van knuffels, prinsen, Bollywood, hoge hakken, eerste zoenen, onhandige serenades en een wild waterballet.

Liefde is hartverwarmend danstheater op een uitbundig schoolplein, in een ontroerende disco en een spetterende balzaal. Van de makers van onder andere Alleen op de wereld, Voorjaarsoffer en Alice in Wonderland.

Moniek Merkx over voorstelling Liefde
Je ziet een innemende groep met allemaal verschillende types en persoonlijkheden die langzaam ouder worden. De nerd transformeert tot een flitsende ster en een prinsessenmeisje wordt een dolende zoeker. De opschepper blijkt een klungel en het eeuwig lachende kind blijkt diep van binnen verdrietig. Kinderen kunnen zich daarin herkennen, het liefst in zoveel mogelijk personages tegelijkertijd.

Info
Stadsschouwburg Haarlem, Wilsonsplein 23, 2011 VG Haarlem
Reserveren: www.theater-haarlem.nl / 023 – 512 12 12
Aanvang: 8 januari 14:30 uur
Toegang: vanaf € 9,-

Advertentie