Toeloeloe en Harrie vieren Valentijn

0

Vertel- en poppenkastvoorstelling

Harrie wil zijn vriendinnetje Toeloeloe graag verrassen met een Valentijnskaart. Hij bedenkt iets heel leuks, maar dan gaat alles fout. Hoe loopt dat af? Kinderen van 4 t/m 7 jaar zijn op woensdag 15 februari, aanvang 15:00 uur, van harte welkom bij deze gratis vertel- en poppenkastvoorstelling in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). Wil je als ouder / begeleider mee naar deze voorstelling? Reserveer dan ook een gratis kaartje voor jezelf.

Marieke Reehoorn en Vera de Backker zijn de schrijver en illustrator van het boek Toeloeloe en Harrie ontdekken hun eiland. Harrie is een lieve, vriendelijke en een beetje bange hagedis. Hij is behoorlijk lui en slaapt het liefst de hele dag. Maar sinds hij Toeloeloe, een ondeugend, stoer, grappig en eigenwijs krabbetje heeft ontmoet, slaapt hij een stuk minder, want Toeloeloe neemt hem steeds mee op avontuur.

Samen beleven ze de meest gekke dingen op een prachtig onbewoond eiland midden in de grote blauwe oceaan.

Na de voorstelling mag je het boek kopen en laten signeren door Marieke en Vera.

Info
Woensdag 15 februari | 15:00 – 15:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord, Planetenlaan 170 in Haarlem | Kinderen 4 t/m 7 jaar

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

Advertentie
Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in: (Geleverd door FeedBurner)