De Verhalenfee leest voor

0

Elke woensdagmiddag, van 15:00 – 15:30 uur worden kleuters voorgelezen in een aantal vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland.

In de maand april komt als extra toefje op de voorleestaart schrijver en Verhalenfee Chantelle Pickee uit Heemstede haar boek Juf Eline droomt over superhelden, prinsessen en….voorlezen. Na het voorlezen gaan we samen verhalen bedenken. De Verhalenfee komt op 1 april in de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170). Op 8 april komt zij in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) en op 15 april in de Bibliotheek Haarlem Oost (Leonard Springerlaan 5). De toegang is gratis en je hoeft je niet aan te melden.

Voorlezen aan jonge kinderen stimuleert de taalontwikkeling, prikkelt de fantasie en bezorgt hen heel veel plezier. Vaak vinden kinderen het leuk om het verhaal nog een keertje thuis te horen, daarom heeft de Bibliotheek van de voorgelezen boeken dikwijls meerdere exemplaren in de collectie. Kom samen lekker luisteren en neem een voorleesboek mee naar huis.

Info
1 april 15:00 – 15:30 uur – de Bibliotheek Haarlem Noord (Planetenlaan 170)
8 april 15:00 – 15:30 uur – de Bibliotheek Haarlem Schalkijk (Fie Carelsenplein 2)
15 april 15:00 – 15:30 uur – de Bibliotheek Haarlem Oost (Leonard Springerlaan 5)

Deelname is gratis

Meer informatie via: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.

- Advertentie -
Vorig artikelMan overleden bij woningbrand Leidseplein [update]
Volgend artikelFilm over Susan Sontag in de Filmschuur
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries en video's van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.