Wonderland Kinderopvang genomineerd voor Sterkste Schakel Verkiezing 2017

0

Wonderland Kinderopvang is genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2017, de verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid in de regio Rijnland. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met de Sterkste Schakel Kring, waarin onder andere zitting hebben Grant Thornton, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland, TeekensKarstens Advocaten en tal vertegenwoordigers van lokale ondernemersverenigingen.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek en Nieuw Vennep, heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio. Wonderland Kinderopvang is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie.

Begin februari behaalde Wonderland Kinderopvang al in het voortraject van de Sterkste Schakel Verkiezing de 2e plaats voor de beste jurypresentatie en de website van www.wonderlandkinderopvang.nl behoort tot de top 10 genomineerde beste websites van alle genomineerden.

Wonderland Kinderopvang heeft kinderdagverblijf- en buitenschoolse opvang locaties in Leiden, Hillegom en Haarlem en maakt deel uit van de Wonderland groep. Deze groep heeft meerdere kinderopvangorganisaties zoals Kinderopvang PetitPetit, Kinderopvang Kikker Rik, Kinderopvang Pinkeltjesland, Kinderopvang Baarn en ZorgBSO de Vrije Vogel. De Wonderland groep biedt professionele kinderopvang in diverse locaties voor kinderdagverblijf (0-4 jaar) en buitenschoolse opvang (4-12 jaar). De Wonderland groep heeft 22 locaties met ruim 200 medewerkers in dienst.

Verkiezingstraject
De sectoren waarin gestreden zal worden zijn Detailhandel met meer en minder dan 10 medewerkers, Groothandel, Automotive, IT & Communicatie, Bouw, Installatie & Techniek, Dienstverlening, Horeca, Toerisme & Recreatie en ten slotte Internationaal Zakendoen. Uit alle voordrachten worden negen sectorwinnaars (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities.

Na het kiezen van de sectorwinnaars wordt de ‘grote winnaar’ gekozen. Ruim 60 finalisten, verdeeld over 9 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van Sterkste Schakel 2017. Op 10 maart is de Grande finale met de uitreiking van de Sterkste Schakel Trofee 2017 in Huis ter Duin in Noordwijk.

Meer informatie over de nominatie van Wonderland op website de Sterkste Schakel: sterkste-schakel.nl/genomineerden/i/wonderland-kinderopvang.

Advertentie