Drie jongens aangehouden voor het spuiten van graffiti

0

Drie Haarlemmers, twee van 16 jaar en één van 17 jaar oud, zijn woensdagavond rond 21.30 uur aangehouden na het spuiten van graffiti. Dit gebeurde nadat een getuige de politie had gewaarschuwd.

Vier jongens waren bezig met het spuiten in de omgeving van de Delftlaan in Haarlem. Op de Planetenlaan werd het viertal door agenten gespot. De verdachten gingen er direct vandoor. Drie van de vier jongens konden worden aangehouden na een achtervolging.

De aangehouden jongens waren in het bezit van spuitbussen. Het aangehouden drietal is meegenomen voor verhoor naar het politiebureau.

> Schaap Tools & Parts: De elektrisch gereedschap speciaalzaak van Haarlem

Al ruim 20 jaar is Schaap Tools & Parts aan de Reitzstraat in Haarlem de elektrisch gereedschap speciaalzaak voor verkoop, reparatie, NEN3140 keuringen en serviceadres voor bekende A-merken.
Delen
Vorig artikelPresentatie “Tobia” in de Bibliotheek
Volgend artikelRobert Koemans Trio in de Pletterij
De redactie van Haarlem updates zorgt er voor dat er regelmatig updates (persberichten) op deze site komen te staan. Zelf maken wij reportages, interviews of mooie fotoseries van Haarlem en omgeving. Neem gerust contact met ons op als u ideeën heeft voor leuke inhoud van Haarlem updates via info@haarlemupdates.nl of stuur uw persberichten naar persberichten@haarlemupdates.nl. Vragen over advertentiemogelijkheden kunt u sturen naar adverteren@haarlemupdates.nl.