Letz Party @ Event Center Haarlem

0

Op zaterdag 1 april 2017 organiseert Letz Party Haarlem een 80s, 90s, 00s & Now dansfeest in het Event Center Haarlem. Het is een avond stijlvol feesten, genieten en ontmoeten voor de ‘friendly 25 and up’.

In het voorprogramma draait dj Henri en vervolgens een andere Henri, DJ Henri Geerlings. Rond 23:30u kun je genieten van een buffet. Het feest aan de Reinaldapad 10 in Haarlem is van 20:30-02:00 uur. Dress Casual Chique. Vanuit het Event Center Haarlem kijk je uit op het Reinaldapark van Haarlem. Het pand is een schitterende blikvanger in het park in Haarlem Oost dichtbij de uitvalswegen naar Amsterdam, Leiden, Alkmaar.

Tickets
Tickets á 12,00 zijn verkrijgbaar op www.letzparty.nl. Deurprijs is 15,00.

Voorverkoopadressen:
BLOEMENDAAL: Hans Moolenaar Wijnshop, Zomerzorgerlaan 26. HAARLEM: Het Pannenkoekenparadijs, Reinaldapad 10, Muys Kantoor & Kado, Ged Oude Gracht 108 & Van der GEEST Optiek, Generaal Cronjéstraat 15. HEEMSTEDE: Ajewe Sport Raadhuisstraat 95. HOOFDDORP: BOOM! EXPERIENCE, Lakenburg 18. NIEUW VENNEP: Cafetaria Pizzaria DeMeK, Venneperhof 36, Nieuw-Vennep, ZANDVOORT: Appelman Events, Keesomstraat 141.

Event Center Haarlem
Event Center Haarlem ligt midden in het Reinaldapark in Haarlem Oost. De nieuwe hotspot ligt naast de A205, dus is vanuit Amsterdam Leiden en Utrecht makkelijk te bereiken. Je kan praktisch voor de deur GRATIS parkeren. Bushaltes voor de nacht- en daglijnen zijn op een steenworp afstand kijk op www.ov9292.nl.

Letz Party Haarlem
Letz Party is de nieuwe naam van Swingsteesjun. Tot en met mei is er elke 1e zaterdag van de maand een bruisend dansfeest in het Event Center Haarlem daarna vieren we strandfeesten in De Haven van Zandvoort in Zandvoort.

Advertentie