Documentaire 0,03 Seconde in de Filmschuur

0

Frénk van der Linden interviewt regisseur Suzanne Raes en Olympisch zwemcoach Martin Truijens

Zondag 16 april om 10:15 uur is de documentaire ‘0,03 Seconde’ te zien in de Filmschuur, in het kader van de serie ‘Docu op Zondag’. De film wordt vertoond in aanwezigheid van regisseur Suzanne Raes en Olympisch zwemcoach Martin Truijens. Na afloop interviewt Frénk van der Linden hen.

Een indringende inkijk in de wereld van topsport
In de wereld van topsport betekenen talent, gedrevenheid en afzien alles, maar bieden geen enkele garantie op succes. Net wel betekent eeuwige roem, net niet een roemloze afgang. Wat betekent het alles te geven voor dat ene moment? Wat doet het met je als je slaagt? En wat als het niet lukt je ambities waar te maken? Regisseur Suzanne Raes volgt de topzwemmers Femke Heemskerk, Ranomi Kromowidjojo, Sharon van Rouwendaal, Sebastiaan Verschuren en Ferry Weertman van de voorbereidingen op de Olympische Spelen 2016 tot en met die ene, beslissende race.

Docu op zondag
Onder de noemer ‘docu op zondag’ presenteert de Filmschuur maandelijks op zondagochtend een nieuwe Nederlandse documentaire in aanwezigheid van de maker. Op zondagochtend 16 april (1e paasdag) gaat Frénk van der Linden na afloop van de film in gesprek met regisseur Suzanne Raes en Olympisch zwemcoach Martin Truijens.

Kaarten zijn verkrijgbaar op www.filmschuur.nl, telefonisch op 023-5173910 of aan de kassa van de Filmschuur, Lange Begijnestraat 9 in Haarlem.