Allerlaatste theatervoorstelling Moeremans&Sons in de Toneelschuur

0

Eind april maakte theatercollectief Moeremans&Sons bekend dat het dit najaar opgeheven wordt. De individuele ideeën over de uitvoering van de collectieve toekomstplannen en de artistieke ambities lopen dermate uiteen dat is besloten om het collectief in het najaar van 2017 op te heffen. Moeremans&Sons maakt deze zomer zijn laatste locatievoorstelling, deze zal te zien zijn tijdens het Oeral festival. De laatste theatervoorstelling is op woensdag 24 en donderdag 25 mei te zien in de Toneelschuur.

In de ‘Crashtest Ibsen’-reeks rijden Moeremans&Sons en schrijver Joachim Robbrecht de stukken van de Noorse moraalridder Henrik Ibsen met plankgas tegen de muur, om vervolgens zijn beste ideeën tussen de brokstukken vandaan te halen.

Ik zie spoken gaat over onze drang alles te willen controleren en is een pleidooi voor risico. We leven zo voorzichtig als porseleinen vaasjes en verzekeren ons voor elke stap. Ondertussen vergeten we dat de enige echte zekerheid die van de dood is.

Info
Crashtest Ibsen: Ik zie spoken van Moeremans&Sons is te zien op wo 24 en do 25 mei. De voorstellingen beginnen om 20.00 uur in de Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem. Kaarten (vanaf € 13,00 / € 17,00) zijn te koop bij de Toneelschuur, via www.toneelschuur.nl of 023 5173910.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)