Grijze Jagermiddag bij Kinderboekwinkel Kiekeboek

0

Op zaterdagmiddag 27 mei om 15.00 komt Timothy Stikkelorum in de kinderboekwinkel langs om te vertellen over de boog in De Grijze Jager boeken.

De Grijze jager is een zeer populaire jeugdboekenserie. Avontuurlijke fantasierijke verhalen, geschreven door John Flanagan. De schrijver komt naar Nederland om het nieuwste deel te promoten. Kiekeboek besteedt hier ook aandacht aan en krijgt een zeer bijzondere gast op visite.

Timothy Stikkelorum is een archeoloog met als specialisatie De geschiedenis van de boog. Op deze middag komt hij alles vertellen over de verschillende soorten bogen en in het bijzonder over de boog die door de Grijze Jagers gebruikt wordt. Timothy zal ook verschillende pijlen en bogen meenemen om te laten zien.

Deze middag maak je bovendien kans op 2 vrijkaartjes voor De Grijze Jagerdagen op 4 en 5 juni in het Archeon. Hier zal de schrijver John Flanagan ook aanwezig zijn om zijn nieuwste boek De vroege jaren van de Grijze Jager 2: De slag op de Heckingse Heide te presenteren.

Info
Zaterdagmiddag 27 mei, 15.00 uur.
Zie ook www.kiekeboek.nl.
Kinderboekwinkel Kiekeboek, Gierstraat 29 , Haarlem.