Masterchef Bart onthult naam restaurant

0
MasterChef Bart van Berkel. PR Foto.
MasterChef Bart van Berkel. PR Foto.

Onlangs kondigde MasterChef Bart van Berkel aan dat hij deze zomer zijn eigen restaurant opent in het hart van Haarlem. Nu kunnen we dan ook officieel de naam onthullen. Restaurant PETOSSI. Een Brabants begrip met een wereldse klank, maar met een oer-Hollandse betekenis.

Om zijn nieuwe restaurant te financieren, startte Bart een crowdfundingactie op. Binnen twee weken bereikte hij 70% en nu, een maand later, is het volledige streefbedrag binnengehaald. Bart kan nu officieel de naam onthullen van zijn restaurant; PETOSSI. Deze naam is afgeleid van ‘boerenkoolstamppot’ op z’n Brabants. Voor de oorspronkelijk Brabantse MasterChef vertegenwoordigt dit gerecht onze Hollandse keuken op zijn best door zijn eenvoud en seizoensgebondenheid.

Multiculinair
Bart is trots op de Nederlandse keuken die, door onze reislustige geschiedenis, boordevol buitenlandse invloeden zit. En dat is precies wat je kunt verwachten in het nieuwe restaurant van de MasterChef. Bart gaat in zijn keuken aan de slag met mooie Nederlandse producten die op een multiculinaire wijze worden toegepast. Passend bij deze tijd. Bij PETOSSI eet je wat de pot schaft. Er is een verrassend 2- tot 6-gangen Chefs Menu dat wisselt op basis van het aanbod van moeder natuur. Aan tafel zal met liefde worden verteld over de herkomst en de speciale bereidingswijze van de ingrediënten.

Opening
Op 10 augustus gaat PETOSSI officieel open (Lange Veerstraat 15). Voor de openingsweek heeft Bart van Berkel verschillende MasterChefs en topkoks weten te strikken die in het hart van Haarlem hun culinaire kunnen gaan tonen. Degenen die geïnteresseerd zijn in een plekje in het restaurant, kunnen de website in de gaten houden voor reserveringsmogelijkheden.

Meer informatie is te vinden op www.petossi.nl.

Delen maar! :)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •   
  •   
  •   
  •  
  •  
  •