Online cursus Zoek Werk in eenvoudig Nederlands

0

Op het Taalplein in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Vind je het moeilijk om werk te zoeken? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met solliciteren? Is het Nederlands daarbij soms nog een probleem? Dan is de online cursus ZOEK WERK misschien wat voor jou.

Op het Taalplein in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) kun je de cursus met begeleiding volgen. De cursus is in eenvoudig Nederlands. Elke woensdag en vrijdag is de taalpleincoach van 10:00 – 13:00 uur aanwezig om je bij de cursus te helpen. De cursus bestaat uit vier modules die elk ongeveer 1,5 uur tijd kosten. De vier onderdelen zijn: Meer kans op werk, Waar vind je werk, Dit moet je kunnen en Sollicitatiegesprek. Je kan zelf bepalen in welk tempo je de cursus doet. Deelname is gratis. Je betaalt alleen € 10,- borg voor het werkboek. Dit geld krijg je terug als je de cursus hebt afgemaakt.

De cursus is praktijkgericht en het taalgebruik is eenvoudig. Je leert solliciteren aan de hand van overzichtelijke video’s in makkelijk Nederlands. De taalpleincoach helpt je op het Taalplein. Na afloop van de cursus krijg je een certificaat. De online cursus is alleen beschikbaar op het Taalplein in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag de cursus ZOEK WERK volgen? Meld je dan aan voor een intakegesprek via nl@bibliotheekzuidkennemerland.nl. Je kunt ook langskomen op het Taalplein in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk op woensdag of vrijdag. In de periode van 24 juli tot en met 3 september is de Bibliotheek in Schalkwijk op vrijdag gesloten. Hulp van de Taalpleincoach is van 24 juli tot 4 augustus niet mogelijk in verband met vakantie.

Kijk voor meer informatie op: www.bibliotheekzuidkennemerland.nl.