Zondag 9 juli Huis Leyduin open voor trouwlustige paartjes

0

Landschap Noord-Holland organiseert voor alle aanstaande bruidsparen op zondag 9 juli 2017 de Open Toptrouwlocatie Route op Huis Leyduin in Vogelenzang. Trouwen in een prachtig natuurgebied? U bent welkom om zondag tussen 11-17 uur een kijkje te nemen. Bekijk dan meteen de expositie van bevlogen landschapsschilder Frans Buissink in de stijlkamers.

Proef de sfeer van het lichte warme Huis Leyduin gelegen in het bos in Vogelenzang. Het is de ultieme plek voor een romantische trouwceremonie. In dit lieflijke landhuis in het bos bent u welkom met uw eigen ideeën. Meer informatie en aanmelding vooraf kan via www.opentoptrouwlocatieroute.nl. Onze gastvrouw of heer staat voor u klaar.

Van 7 juni tot 8 september exposeert kunstschilder en natuurschrijver Frans Buissink olieverfschilderijen in de fraaie stijlkamers van Huis Leyduin. Buissinks’ werk bestaat voornamelijk uit kenmerkende Noord-Hollandse landschappen, zoals het wad, de duinen en de polders waar hij zelf zo van houdt. De schilderstijl ligt op de grens van werkelijkheid en abstractie, waarbij de vorm niets anders is dan een aanleiding voor een avontuur: een langdurig zoeken en experimenteren met kleuren en de nooit uitgeputte mogelijkheden van olieverf. De collectie is het bekijken meer dan waard.

Info
Locatie: Huis Leyduin. Parkeren op Woestduinweg 4, 2114 BG Vogelenzang. Klik hier voor de routebeschrijving.