FuckUp Night voor het eerst in Haarlem

0

sprekers met faalverhalen * rapper Maestro Mikel * hapjes en drankjes * dj Nacho Friend

Van Mexico tot Finland, van Bali tot Spanje. De FuckUp Nights worden wereldwijd al in 249 steden georganiseerd, en op 12 september is voor het eerst Haarlem aan de beurt. Tijdens deze netwerkavond draait het allemaal om fuckups. Blunders, inschattingsfouten, flops, beslissingen die verkeerd uitpakken. Al die succesverhalen kennen we nu wel, tijdens FuckUp Night is het tijd voor faalverhalen. Drie sprekers uit de ondernemerswereld betreden het toneel om hun faalverhaal met het publiek te delen. Wat was hun fuckup, en hoe gingen ze daarmee om?

We kunnen alvast twee sprekers bekendmaken die hun verhaal delen tijdens FUN Haarlem:

  • Nina Beem: Nina Beem is zelfstandig ondernemer, cultureel organisator, actrice, danser en schrijfster, leidt een evenementenbureau en educatief theatergezelschap waarmee ze via verschillende gemeentes op basisscholen speelt. Ze schrijft korte verhalen over hoe je als een goudzoeker goud kunt vinden in je ‘fuck ups’ en spreekt bij opleidingen om jonge ‘start ups’ te inspireren hun falen als kracht aan te wenden en daardoor juist succesvol te zijn. Tijdens FuckUp Night Haarlem laat zij op hilarische wijze zien hoe het (ondanks alle wijze Facebookquotes van grote denkers over ‘waarheid’, integriteit en eerlijkheid) lang niet altijd verstandig is om rigoureus eerlijk te zijn.
  • Marvin Chin: Marvin Chin noemt zichzelf een ‘maker van belevenissen en mysteries’. Deze ondernemer is eigenaar en ontwikkelaar van de eerste real life Virtual Reality escaperoom van Nederland. Elke dag bedenkt hij nieuwe avonturen om mensen te kunnen verbazen, meestal gecombineerd met virtual of augmented reality. Zijn escaperoom is inmiddels een groot succes in het Utrechtse Muntgebouw, maar dat bereikte hij niet zonder vallen en opstaan. Chin is er op een harde manier achter gekomen dat je andere mensen niet zomaar op hun woord kunt geloven. Tijdens FuckUp Night Haarlem doet hij uit de doeken hoe zijn goede vertrouwen tot een grote fuckup leidde, en hoe hij na die val weer op stond. “Geloof niet zomaar alles wat mensen zeggen! Niets is wat het lijkt…”
  • De derde spreker wordt binnenkort bekendgemaakt.

Waarom FuckUp Nights? Eigenlijk gaan de wereld van ondernemen en zaken doen, hand in hand met falen. Alleen lopen we hier niet mee te koop en delen we liever onze succesverhalen. Maar verhalen over falen zijn zo leerzaam en inspirerend, dat het zonde is hier niks mee te doen. En… het delen van fuckups is simpelweg gewoon leuk!

Een lekker drankje, rapper Maestro Mikel met saxofonist, onze FuckUp dj Nacho Friend en gelegenheid om te netwerken met een bitterbal erbij maken deze FuckUp Night in Haarlem compleet. Durf jij mee te gaan in deze mindset en sta je open voor vernieuwing en ontwikkeling? Koop je kaart, kom 12 september langs tijdens FUN Haarlem en leer van de beste (fouten)!

Info
Wanneer: 12 september 2017
Waar: Raecks Café, Raaks 1, 2011 VA, Haarlem
Hoelaat: 20.00u deuren open, 20.30u start, 22.30u einde
Ticket: €15,- (excl. fee)
Tickets zijn te verkrijgen via funhaarlem.eventbrite.com

Meer informatie
www.facebook.com/FUNHaarlem/
fuckupnights.com/haarlem/

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)