BSO Wonderland Bavo start met aanbieden professionele schaaklessen

0

Professionele schaaklessen tijdens buitenschoolse opvang

Vanaf 27 september start schaakvereniging Chesscool Zuid West een nieuwe serie van 20 schaaklessen voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in de Bavoschool aan de Westergracht 3 in Haarlem. De lessen zijn iedere woensdag van 16.00 tot 17.30 uur. Onder begeleiding van professionele trainers leren kinderen schaken voor een professioneel diploma! In de Bavoschool is de BSO Wonderland Bavo gevestigd en de kinderen die op woensdag naar de BSO komen, mogen gratis meedoen. Zo biedt Wonderland Kinderopvang professionele schaaklessen tijdens buitenschoolse opvang.

Schaken is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Ze leren van een professionele trainer hoe ze moeten schaken en spelen partijen tegen andere kinderen uit de buurt. De kinderen eindigen met een examen voor een officieel schaakdiploma. Ze krijgen een schaakboek om te oefenen, toegang tot een schaakapp op de computer om thuis te oefenen met schaken en worden lid van de schaakbond. De lessen zijn een initiatief van schaakvereniging Chesscool, de jeugdafdeling van schaakvereniging Kennemer Combinatie.

Ieder kind van 6 t/m 12 jaar die in Haarlem woont is van harte welkom bij de schaaklessen van Chesscool Zuid West in de Bavoschool. Dankzij financiële steun van de Gemeente Haarlem is er een beperkte eigen bijdrage van 50 euro per deelnemer. De kinderen krijgen les in een groep van 10 kinderen. Voor informatie en aanmeldingen, mail Jan Kouwenhoven via kennemercombinatie@gmail.com.

Meer info vindt u op de website: www.wonderlandkinderopvang.nl.

Wonderland Kinderopvang heeft kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang locaties in Hillegom, Haarlem en Leiden.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)