Twee verdachten aangehouden voor handel in harddrugs

0

Op zaterdagavond heeft de politie rond 20.00 uur twee Haarlemmers, 22 en 24 jaar oud, aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.

Surveillerende agenten zagen rond dat tijdstip een auto schijnbaar doelloos in de richting van de Westergracht rijden waar de bestuurder de auto achteraan op een parkeerterrein neerzette. Toen er even later een andere auto op het terrein parkeerde stapte de bestuurder van deze auto uit en liep naar de auto van de verdachten en stapte in. Korte tijd later stapte deze man weer uit. Hij bleek een wikkel harddrugs, vermoedelijk cocaïne, te hebben gekocht.

Bij controle trof de politie bij de twee verdachten nog drie wikkels harddrugs aan. De politie heeft de drugs en de auto in beslag genomen en de twee verdachten aangehouden.