Feestelijke opening vernieuwd Pretoriaplein

0

Op woensdag 20 december 2017 vond de feestelijke opening plaats van het vernieuwde Pretoriaplein in Haarlem Noord. Op het plein staan nieuwe speeltoestellen en is meer groen gekomen.

Cora-Yfke Sikkema, wethouder Duurzaamheid van de gemeente Haarlem, was aanwezig om het plein, samen met omwonenden, officieel te openen. De herinrichting van het plein is tot stand gekomen in samenspraak met bewoners. Zij konden tijdens een participatiemiddag aangeven welke nieuwe ontwerpen en speeltoestellen voor het plein hun voorkeur hadden. Zo staan op het plein o.a. een nieuwe glijbaan en een nieuw voetbalgoal en klimrek. Ook het groen is opnieuw aangelegd.

Tijdens de officiële opening konden omwonenden geheel in kerstsfeer, met warme chocolademelk en koekjes, genieten van het vernieuwde plein.

Spaarnelanden heeft het plein in opdracht van de gemeente Haarlem vernieuwd en is verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.

Advertentie