Nieuwe groep lotgenotencontact angst- en dwangklachten in Haarlem

0

Op 26 februari start de Angst, Dwang en Fobie stichting weer met een lotgenotengroep voor mensen met angst- of dwangklachten. De ADF stichting organiseert al jaren avonden waar mensen met angst- of dwangklachten kunnen praten over hun ervaring. De groep wordt begeleid door twee ervaringsdeskundigen.

Er wordt niet veel gepraat over leven met een angst- of dwangstoornis, maar veel Nederlanders hebben hier dagelijks mee te maken. Hoewel er wel meer aandacht komt voor psychische problemen, is het taboe nog niet doorbroken. De ADF stichting hoort regelmatig verhalen van mensen die zich alleen en onbegrepen voelen en niet weten hoe zij met hun klachten om moeten gaan.

In deze groep voor lotgenoten wordt er aandacht besteed aan het leven met een angst- of dwangstoornis. Alle deelnemers hebben angst- of dwangklachten in meer of mindere mate, en dit zorgt voor een gevoel van herkenning. Deelnemers komen maandelijks bij elkaar om te praten over hun ervaringen en om elkaar te ondersteunen. Om de groep te begeleiden zijn er twee getrainde ervaringsdeskundigen aanwezig.

Info
Maandag 26 februari, 26 maart, 28 april, 23 mei en 25 juni, van 19.30 uur tot 22.00 uur
Wijkcentrum De Wereld, Laan van Berlijn 1, 2034 SB Haarlem

Wilt u meer informatie over deze bijeenkomsten? Bel dan 0343-521031 of stuur een mailtje naar lotgenotencontact@adfstichting.nl. Ook op onze website www.adfstichting.nl is meer informatie te vinden. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Inhoud kan niet worden weergegeven door uw cookie voorkeuren!

Dit komt omdat “Google Maps” cookies gebruikt die u niet toestaat. Wilt u deze inhoud toch zien dan dient u op toestaan te klikken: klik hier om uw voorkeuren te openen.