Viering Internationale Vrouwendag

0

Op donderdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. De Rooie Vrouwen in de Partij van de Arbeid afdeling Haarlem vieren dat met een interessante en leuke bijeenkomst. Alle Haarlemmers zijn van harte uitgenodigd om daarbij aanwezig te zijn. Het thema van de bijeenkomst is: ‘Hoe gelijk is gelijk: rechten, lonen en kansen?’

Te gast is Mariette Hamer, voormalig PvdA politica en nu voorzitter van de Sociaal-Economische Raad (SER). De Haarlemse theatermaker Marijke Kots verzorgt een sprankelend optreden als Aletta Jacobs. Kandidaat-gemeenteraadslid Mini Schouten zal de avond in goede banen leiden. Aan het einde van de bijeenkomst is er gelegenheid om informeel met elkaar na te praten over wat ons bezighoudt en nog te doen staat.

Info
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 8 maart, van 17.00 tot 20.30 uur in het Kweekcafé aan de Kleverlaan 9 in Haarlem. De kosten, inclusief eten en twee drankjes, bedragen €15. Aanmelden per e-mail (rooievrouwen@pvdahaarlem.nl) en overmaking van €15 op rekening NL47RABO 0375611630 PvdA Haarlem – o.v.v. 8 maart. Betaling is bevestiging.