Bijzonder fundraising diner in Jopen Brouwerij Waarderpolder

0

Op 7 maart organiseert het CDA Haarlem het Waarderpolderdiner. Dit is een fundraising-evenement ten behoeve van de CDA-verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in Haarlem van 21 maart. Mensen die ondernemen of werken in de Waarderpolder zijn van harte uitgenodigd deel te nemen aan dit evenement dat in het teken staat van bedrijvigheid, bereikbaarheid en banen in de Waarderpolder.

Bij het diner zal aanwezig zijn Wobke Hoekstra, minister van Financiën en Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland met de portefeuille Economische Zaken. Ook wethouder Merijn Snoek en gemeenteraadslid Eva de Raadt nemen deel. Snoek en De Raadt vormen het duolijstrekkerschap van het CDA voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart in Haarlem.

Het diner vindt plaats in het Jopen Proeflokaal aan de Emrikweg 21 in de Waarderpolder. Het diner start om 18:00 uur, inloop is vanaf 17:00 uur, met mogelijkheid tot deelname aan een rondleiding in de brouwerij van Jopen om 17:15 uur. Natuurlijk is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de politici en andere deelnemers.

Het CDA staat voor bedrijvigheid, bereikbaarheid en banen in de Waarderpolder. In tegenstelling tot de andere partijen in Haarlem is CDA tegen woningbouw in de Waarderpolder, omdat dit vestigings- en uitbreidingmogelijkheden voor bedrijven beperkt en daarmee ook verlies van banen in Haarlem met zich meebrengt. Ook zal een toenemend aantal woningen en dus bewoners van de Waarderpolder het bereikbaarheidsprobleem vergroten in dit gebied. En ook in Haarlem als geheel zal het fileprobleem toenemen, omdat nog meer mensen aangewezen zijn op werk buiten onze stad, en dus met de auto dóór de Waardepolder rijden in plaats van met de fiets er naar toe. Het CDA gelooft dat Haarlem moet inzetten op kwaliteit van wonen en leven, dat betekent dat ondanks een grote vraag naar woningen er ruimte moet blijven voor mooie (speel)pleinen, groen en bedrijven. Een beheerste groei en woningbouw voor een stad in balans.

Opgave kan via waarderpolderdiner@gmail.com of op www.haarlemsemaat.nl.

Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief van Haarlem updates:
Voer je e-mailadres in:


(Geleverd door FeedBurner)