Laatste kans om in te schrijven voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run

0

Op zondag 25 maart is het Circuit Zandvoort voor het 11e jaar op rij het terrein voor de 14.000 deelnemers aan de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. Door het afwisselende parcours met scherpe bochten en steile heuvels op het circuit, strand, glooiende duinen en een sfeervolle doorkomst door het centrum van de badplaats een must voor iedere hardloopliefhebber. Wie dit niet wil missen, moet er snel bij zijn. De inschrijving voor de 5 km, 12 km én halve marathon op www.zandvoortcircuitrun.nl sluit namelijk maandag 12 maart.

Het circuit staat tijdens deze voorjaarsklassieker centraal. Er wordt gestart vanuit de indrukwekkende Pitstraat en vervolgens kunnen alle deelnemers ervaren hoe het is om door de bochten en over de heuvels te racen, een unieke ervaring! Bij deze 11e editie introduceert organisator Le Champion diverse vernieuwingen in de parcoursen. Zo wordt er bij de halve marathon (21,1 km) dit jaar een korter rondje op het circuit gelopen. Daar tegenover staan nu meer kilometers over het strand en door het prachtige duingebied achter Zandvoort.

Deelnemers aan de 5 km maken vlak na de start en de eerste bochten voor het eerst een uitstap buiten het circuit. Vanaf hier hebben de deelnemers een schitterend uitzicht over het duingebied en de Noordzee. Bij bocht 9 gaat het parcours weer terug het racecircuit op, om tenslotte voor de eretribune te finishen. Dit is ook waar de deelnemers aan de 12 km en halve marathon worden afgevlagd.

Circuit Run Specials
Nieuw dit jaar op het programma zijn de Circuit Run Specials: een 900 meter en 4 km voor sporters met een beperking. Wheelers en kinderen met een racerunner kunnen meedoen aan deze specials. De Circuit Run Specials zijn ontstaan vanuit de samenwerking met het goede doel van dit jaar, Fonds Gehandicaptensport. Deze stichting zet zich in om sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken.

Inschrijven
Inschrijven voor alle afstanden, zowel individueel als Business Run, is t/m maandag 12 maart mogelijk op www.zandvoortcircuitrun.nl. Alleen voor de Kids Circuit Run 0,9 en 2,5 km kan er op zondag 25 maart nog ter plaatse worden ingeschreven.