Huis Leyduin nu officiële trouwlocatie gemeente Bloemendaal

Trouwen op het gras tussen de bomen, onder de veranda of in de fraaie Marmerzaal van Huis Leyduin

0

Wat is het leven fijn als je besluit samen verder door het leven te gaan. En dan komen de trouwplannen! Bij deze dag waarop u JA tegen elkaar zegt, hoort een trouwlocatie die helemaal bij u past. Op 15 april is Huis Leyduin geopend voor aankomende bruidsparen.

Bij ons kunt u buiten trouwen op het bordes bij het gazon, onder de veranda bij de bloeiende azalea’s of in de Marmerzaal van het karakteristieke Huis Leyduin.

Wij zijn flexibel en u kunt tot de dag ervoor nog beslissen of u buiten of binnen wilt trouwen. Wij rollen de loper met glimlach binnen of buiten voor u uit. Het wordt een onvergetelijke ceremonie in de overweldigende rust van het bos tussen de ruisende bomen en het vrolijke gefluit van de vogels. En u kunt direct na het trouwen met uw gasten de taart aansnijden en samen proosten op het geluk. De catering wordt verzorgd door Gasterij Leyduin die ook op de buitenplaats gevestigd is en het spreekt voor zich dat deze plek zich leent voor een fraaie trouwreportage.

Wij zijn er heel trots op dat Huis Leyduin nu officieel trouwlocatie geworden is van de gemeente Bloemendaal. U kunt nu dus ook bij ons terecht kunt voor alleen de huwelijksceremonie.

Met een reservering bij ons bent u verzekerd van een trouwambtenaar en de toestemming voor de locatie. Bovendien komt de opbrengst van de zaalverhuur ten goede de natuurgebieden van Landschap Noord-Holland.

Het huis is gelegen aan de Leidsevaart op de grens van Vogelenzang en Heemstede. Het navigatieadres voor de parkeerplaats is Woestduinweg 4 in Vogelenzang. Op 15 april doen wij mee met opentoptrouwlocatieroute.nl en kunt u de locatie komen bekijken.