Wat te doen met niet verkochte spullen na de rommelmarkt op Koningsdag?

5

Gaat u dit jaar spullen verkopen op de rommelmarkt tijdens Koningsdag? Dan kunt u na afloop uw niet verkochte en nog bruikbare spullen inleveren bij speciale inleverpunten. De ingeleverde spullen krijgen een tweede leven via kringloopcentrum de Snuffelmug.

Na het succes van de actie in 2017 zijn er dit jaar vier inzamelpunten. Twee in Haarlem Noord en twee in het centrum. Het gaat om bestelbussen met daarom het logo van de Snuffelmug. Ze worden vanaf ongeveer 14.30 uur bemand door medewerkers van de Snuffelmug en Spaarnelanden. De locaties zijn:

Haarlem Noord:

  • hoek Orionweg / Zaanenlaan (voor de kermis)
  • ter hoogte van het Planetenplein

Centrum:

  • ter hoogte van de Grote Houtstraat / Raamvest
  • ter hoogte van de Stadsschouwburg

Hout
Bij de inzamelpunten komen daarnaast ook grote containers voor hout te staan. Spaarnelanden voert het hout af naar een verwerker, zodat dit weer gerecycled kan worden.

Meer over Koningsdag in Haarlem.

5 REACTIES

  1. Ha broer, dus je koopt je handelswaar dus op deze manier … goedkoop scoren aan het einde van Koningsdag … kids blij want ze verdienen nog iets en jij blij want je kunt volgend jaar weer zelf op een kleedje gaan zitten ????

Comments are closed.