Bezoekersrecord voor 4e editie De Nieuwe Bavo Bloeit

0

Een absoluut bezoekersrecord van bijna 5.000 belangstellenden was er afgelopen week voor het bloemevenement in de Nieuwe Bavo aan de Leidsevaart.

Zo bezochten veel ouderen op vrijdagochtend de speciale ouderendag en zorgde ’s-avonds de lichtshow voor veel bekijks met een vol Bottemanneplein. Ook het KathedraalMuseum, de aanwezige winkel en de speciaal voor het evenement ingerichte horecagelegenheid werden heel druk bezocht.

Voor veel nieuwe belangstellenden was het bezoek een verrassende en aangename kennismaking met de kathedraal. De reacties van de bezoekers waren ronduit enthousiast, waarbij aankleding en prettige sfeer in het bijzonder werden genoemd. Dit alles dankzij het ontwerp en uitvoering van hoofdbloemstyliste Ingeborg Kemperman en studenten plus niet te vergeten de inzet van de vele vrijwilligers.

Het succes van deze editie van De Nieuwe Bavo Bloeit zal een extra reden worden om jaarlijks het mooie Haarlem rond het bloemencorso te bezoeken.