Haarlemse psycholoog in schijnwerpers met tweede boek

Voorlopers 2. De kracht van velen verschijnt in mei.

0

Het was vorig jaar een zeer succesvol Young Adult-debuut: Voorlopers van Mirjam Hildebrand. De auteur werd bij jongeren in Nederland én België in één keer enorm populair met het spannende verhaal over de vijftienjarige Emma, die zich aansluit bij de geheimzinnige groep ‘Voorlopers’. Op 27 mei mei verschijnt het eveneens spannende tweede deel van deze serie, genaamd De kracht van velen.

Mirjam Hildebrand studeerde Psychologie en heeft haar eigen psychologiepraktijk in Haarlem. Daarnaast is ze columnist en schrijver en deelt ze graag op social media wat haar bezighoudt. Naast de Voorlopers-serie publiceerde ze twee prentenboeken en werkte ze mee aan verschillende verhalenbundels.

Het verhaal
In Voorlopers 2. De kracht van velen moet Emma deelnemen aan de Cirkelceremonie, een ceremonie waar iedere bewoner van het Voorlopersdorp aan meedoet. De ceremonie verloopt echter anders dan verwacht: drie bewoners vallen bewusteloos neer. Wanneer ze weer wakker worden, zijn ze ineens hun speciale Voorlopersvaardigheden kwijt. En zij zijn niet de enigen – meer Voorlopers krijgen last van deze verschijnselen. Emma gaat op onderzoek uit. Zal het haar lukken om de problemen op te lossen?

Voorlopers 2. De kracht van velen l Mirjam Hildebrand l ISBN 978 90 206 5459 2 l € 16,99

Advertentie